İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminalin de saat 05.00’de hazır bulunulması. Türk Havayolları TK 1767 sefer sayılı uçuşu ile saat 08.10’de Prag ’a hareket. Yerel saat ile 09:00’ d a v a r ı ş v e panoramik olarak yapılacak şehir turumuz için alandan ayrılış. Şehir turumuz sırasında Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, dünyaca ünlü yazar Kafka’nın Evi, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası otele transfer ve odalarımıza yerleşme. Akşam dileyen misafirlerimiz için ekstra Vltava Nehrinde tekne turuna ekstra olarak katılma imkanı ( 50 € ). Geceleme otelimizde.
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra tam gün öğle yemekli Karlovy Vary turuna katılabilirler (70 €). Tur sonrası otelimize dönüş. Akşam dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan yemekli, içkili, müzikli Ortaçağ Eğlence Turuna katılabilirler (65 €). Geceleme otelimizde.
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen
misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Dresden (Almanya) turuna (yemeksiz
- 75 €) katılabilirler. Prag’a 160 km mesafedeki Elbe’nin Floransa’sı olarak adlandırılan, 2. dünya savaşı sonrası kulelerinden yeniden doğan, barok mimarisi ile muhteşem şehir merkezi Fraunkirche, Zwinger sarayı, Bruhl terası, Kral yolu, Elbe nehri, Kral yolu, Martin Luther heykeli görülecek yerler arasındadır. Akşamüstü 17.00 civarları Prag’a şehir merkezine dönüş ve serbest gezinti imkanı. Gecesi Geceleme otelimizde.
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve tur liderinizin ileteceği transfer saatine kadar serbest zaman. Prag havalimanına hareket. Bilet,bagaj, pasaport işlemleri sonucunda TK 1770 sefer sayılı THY uçağı ile saat 19:30 de İstanbul’a hareket. Yerel saat 00:10 de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.
İki Kişilik Oda Kişi Başı | Tek Kişilik Oda | İlave Yatak | Çocuk | ||
---|---|---|---|---|---|
29.10.2025 / 01.11.2025
(
|
3* Oteller vb. |
679.00 EUR
|
1,029.00 EUR
|
679.00 EUR
|
0 - 1 Yaş 150.00 EUR
2 - 11 Yaş 679.00 EUR
|
EKSTRA TUR PAKETİ
PAKET 1 - 260 € yerine 220 €
Karlovy Vary - 75 € Vitava Nehir Turu Prag - 50 € Orta Çağ Eğlence Turu - 65 €
Dresden Turu - 70 €
◦ Türk Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul – Prag – İstanbul parkurunda ekonomi sınıfı uçak bileti
◦ Havalimanı vergileri ,alan/otel /alan transferleri
◦ 3* otelde 3 gece oda kahvaltı konaklamalar
◦ İlk gün gerçekleştirilen Prag şehir turu
◦ Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
◦ Türkçe tur liderliği hizmeti
◦ Yurt dışı çıkış fonu (Seyahat tarihi öncesinde ilgili bankalara yatırılmalıdır.)
◦ Vize ücreti ve hizmet bedeli
◦ Seyahat Sigorta Poliçesi ücreti
◦ Kişisel harcamalar
◦ Ekstra turlar
◦ Öğle ve akşam yemekleri
◦ Müze, ören yeri veya benzeri tüm giriş ücretleri
İki Kişilik Oda Kişi Başı | Tek Kişilik Oda | İlave Yatak | Çocuk | ||
---|---|---|---|---|---|
29.10.2025 / 01.11.2025
(
|
3* Oteller vb. |
679.00 EUR
|
1,029.00 EUR
|
679.00 EUR
|
0 - 1 Yaş 150.00 EUR
2 - 11 Yaş 679.00 EUR
|