Maldivler Tatili

Maldivler Tatili

Cennetten bir köşe olan Maldivler, Hint Okyanusu'nda Sri Lanka'nın 750 kilometre güneyinde yer almaktadır. Maldivler'de toplam bin 200 ada bulunmaktadır. Adalar bir çeşit deniz canlısı olan mercanların öldükten sonra üst üste birikmesi ile oluşmuştur. Adalardaki beyaz kumlar ise mercanların aşınarak ufalanmasından oluşmaktadır. Kumların beyaz olması sayesinde denizin dibi rahatlıkla görülebilmektedir. Okyanusun sıcaklığı yılın hangi zamanında giderseniz gidin 25 derece civarı olduğu için yılın her zamanı gidilebilmektedir.

Maldivler'de lüksün ve konforun tadını çıkarabileceğiniz bir çok otel bulunmaktadır. İster okyanusun sonsuz maviliğine tanıklık edeceğiniz Over water villalarda isterseniz kişisel havuzu ve plajı bulunan beach villalarda tatilin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Maldivler adası şnorkelle ve tüple dalış yapmak isteyenler için büyüleyici bir yer, adanın güzelliğini sağlayan mercan resiflerini görebilir, değişik deniz canlılarını gözlemleyebilirsiniz. Maldivler'de yapabileceğiniz bir diğer aktivite ise okyanusa tekne ile açılıp geleneksel usullerle balık tutmak olabilir. Tabii gelmişken Maldivler'in dingin havasında yoga ve masaj yaptırmakta size farklı bir deneyim yaşatacaktır. 

Maldivler balayı çiftlerinin de ilk tercihleri arasında yer alıyor. Bu romantik ortamda tatil yapmak için ister balayı çifti olun ister olmayın bu cenneti mutlaka görün. 

Maldivler vize sorunu olmayan ülkelerden Maldivler'e pasaportunuzla giriş yapabilirsiniz. 

Maldivler'in büyüleyici otellerinden biri olan LUX otelleri TatilÇantası'nın misafirleri için %35'lik bir indirim sunuyor. Bu fırsatı değerlendirmek ve rezervasyon yapmak için TatilÇanta'sının konusunda uzman ekibiyle irtibata geçebilirsiniz. 

250