2019 Kış Yurtdışı Turları

2019 Kış Yurtdışı Turları

2019 Kış turları fırsatları olarak öne çıkan destinasyonlar Avrupa kıtası için İtalya, İspanya, Fransa, Balkanlar ve Orta Avrupa Turları olarak görünürken, Uzakdoğu Turları ve Alplerin incileri turları kış sezonu için farklı bir alternatif arayanlara göz kırpıyor.


Kış turları 2019 yılında da kayak turlarının yanı sıra kültürel gezileri ile ve uzakdoğu seçenekleri ile bir deniz tatili olarak değerlendirilebilir. TatilCantasi 2019 kış turlarını listelediğimizde onlarca turla karşılaşabiliriz. Seçenekler arasına Dubai, Maldivler gibi sıcak noktalara yapılacak seyahatlerde eklendiğinde seçim yapmak oldukça zor olabilir.

Kış Turları 2019 Fırsatları nelerdir?
Kış turları denilince akla gelen en önemli dönemler Yılbaşı ve sömestre dönemleridir. Elbette mevsimin getirdiği ve çağrıştırdığı kayak turları bu dönemlerin vazgeçilmezleri arasında sayılabilir. 
Erken rezervasyonla kış turlarında 2019 yılı için uygun fiyat ve indirimlerle Avrupa'nın popüler seyahat noktalarına kültür turları yapmak da mümkün. İtalya'da Roma, Floransa ve Venedik gibi popüler noktaların yanında Toskana ve Güney İtalya'da göz ardı edilmemesi gereken destinasyonlardan. 
2019 Avrupa Kış Turları arasında Amsterdam, Paris ve Prag gibi romantik şehirler de tercih edilebilir.
Ülkemizde kış mevsimi yaşanırken bir yaz tatili düşleyenler için ise Uzakdoğu, Maldivler ve Dubai gibi seçimler uygun olacaktır.

Yurtdışı kış turları arasında sömestre döneminin en popüler destinasyonu ise tabiki Disneyland olabilir. Çocuklarla eğlenceli bir seçenek olarak mutlaka düşünülmesi gereken özel turlardan birisi...
 

250