Oslo Turları Hakkında

Oslo Turları Hakkında

Dünyanın en medeni ülkeleri arasında yer alan Norveç'in başkenti Oslo, en popüler İskandinav şehirlerinden biridir. Ulaşımın çok kolay olduğu bu liman kenti muhteşem manzarasıyla kendini size hayran bırakacaktır. Yaz aylarında yürüyerek ya da bisikletle bir çok yerini rahatlıkla görebilirsiniz. 
Şehrin simgeleri arasında yer alan Oslo Opera Binası'nın en üstüne çıkarak burda Oslo'nun ve fiyortların büyüleyeci manzarasını izleyebilirsiniz. 
13. yüzyılın başlarından beri şehrin tarihi izlerinden biri olan Akerhus kalesini ve Tarih müzesi Oslo'da görülmesi gereken başlıca yerlerden bir kaçıdır. 
Oslo son zamanlarda çağdaş sanatın merkezleri arasında yer almaktadır. Genç nüfusunun yoğunlukta olmasına rağmen sakin bir hayat sürmeyi tercih eden gençler son zamanlarda açılan yeni mekanlarla sokağa çıkmaya başlamıştır. 
Norveç Oslo hava durumu ile ilgili detaylardaha çok kışın giderken dikkat etmeniz gereken bir konudur. Norveç Oslo turu, genelde yaz aylarında tercih edilmedir. Kış ayları oldukça soğuktur. Norveç'de gezilecek yerler arasında ilk sıralarda yer alan Oslo'yu TatilÇantası ekibinin hazırladığı uygun fiyatlı turlarla keyifle gezebilirsiniz.

250